۲۸ مرداد ۱۴۰۵، ۱۷:۰۳

پوتین: حملات تروریستی به زیرساخت‌های روسیه، پیامد بحرانی ندارد

پوتین: حملات تروریستی به زیرساخت‌های روسیه، پیامد بحرانی ندارد

رئیس جمهور روسیه در سخنانی اعلام کرد: حملات تروریستی به زیرساخت‌های روسیه هرگز هیچ پیامد بحرانی نداشته و نمی‌تواند داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: اقتصاد در روسیه به طور کلی روند مثبتی دارد. تولید ناخالص داخلی روسیه در ۳ ماهه دوم سال جاری ۱.۳ درصد و مجموعا در نیمه اول سال ۰.۶ درصد رشد داشته است. به کابینه دستور دادم تا ثبات و توازن نظام مالی و بودجه عمومی روسیه را تضمین کنند. کسری بودجه تلفیقی روسیه به ۱۶۰ میلیارد روبل می‌رسد. مسکو بودجه‌ های کلانی را به پروژه‌ های ملی اختصاص می‌ دهد و تکمیل به‌ موقع آن‌ ها حیاتی است. فناوری‌های هوش مصنوعی و اتوماسیون برای رفع کمبود نیروی کار در بخش‌ های گوناگون اقتصاد روسیه حیاتی هستند. مرحله نخست سرمایه‌گذاری در روسیه به اجرای پروژه‌ های بزرگ متعددی انجامیده است؛ اکنون وظیفه ما آغاز یک چرخه جدید سرمایه‌گذاری است. مسکو نمونه‌ای بارز از تلفیق فناوری‌های دیجیتال با حوزه اجتماعی روسیه به شمار می‌رود. به تیم سیاست‌گذاری اجتماعی دولت روسیه ابلاغ شده است که در تدوین راهبرد توسعه چارچوب های دیجیتال ملی کشور مشارکت کنند. عوامل گوناگونی از جمله فشارهای خارجی و حملات تروریستی بر سرعت رشد اقتصادی روسیه تأثیر می‌گذارند. برنامه توسعه اقتصادی روسیه باید به‌صورت منسجم و با ثبات اجرا شود.

رئیس جمهور روسیه در این باره اضافه کرد: زیرساخت‌ های تجاری روسیه علیرغم حملات تروریستی به طور مؤثر و مقاوم عمل می‌ کنند. حملات تروریستی به زیرساخت‌ های روسیه هرگز هیچ پیامد بحرانی نداشته و نمی تواند داشته باشد، اما آسیب هایی وارد می شود. تأسیسات لجستیکی و انبارهایی که بر اثر این حملات آسیب دیده‌اند، نیازمند بازسازی و احیا هستند؛ امری که شامل بهره‌گیری از کمک‌های دولتی نیز می‌شود.

ولادیمیر پوتین سپس افزود: وظیفه اصلی ما حل‌ و فصل تمامی مسائل مربوط به عملیات ویژه نظامی است.

کد مطلب 6921608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha